TD JORDSLAG OG SOPPFJERNER 1 LTR

Ikke på lager

TD Jordslag- og soppfjerner

Det kan være utfordrende å fjerne jordslag og sopp når en først har fått det på markisen, båtkalesjen, eller muren. Vi har produktet som er tilpasset akkurat dette.

Med TD Jordslag- og Soppfjerner fjernes jordslag og sopp på fargeekte stoffer (markiser og båtkalesjer), mur, betong, naturstein og andre mineralbelegg. TD Jordslag- og Soppfjerner fjerner sorte flekker i silikon- og sementfuger.

Desinfiserende egenskaper

TD Jordslag- og Soppfjerner er et hypoklorittholdig spesialrengjøringsmiddel med et bredt virkningsspekter innenfor rengjøring og desinfisering. Produktet virker desinfiserende.

Før bruk av dette produktet på silikon -og sementfuger innendørs anbefales det imidlertid at overflaten rengjøres, og skylles godt. Her er TD Dusj & Bad et godt alternativ.

Bruk av middelet

Middelet skal brukes konsentrert. Det sprøytes på med en avstand på 15 cm, og virker i 10 minutter. Ved større angrepne steder skal behandling gjentas etter 10 minutter. Deretter skal det vaskes med kaldt vann, og en hard svamp eller skurebørste.

Markiser og båtkalesjer skal fuktes før behandling.

TD Jordslag og Soppleie må ikke brukes på silketrykte dekorfliser. Tekstiler som ikke er fargeekte blekes om det blir behandlet med dette.

Unngå sprøyting på planter, tekstiler, metaller, emalje o.l. Hvis dette skjer, må middelet vaskes av umiddelbart.

TD Jordslag og soppleie må ikke blandes med andre produkter.

kr 189,00

TD VANNBASERT IMPREGNERING 1 LTR

TD Vannbasert impregnering trenger inn i absorberende overflater, og etterlater en ekstremt tynn film innvendig i porene uten at det blir belegg i overflaten. På den måten blir overflaten vann- og oljeavstøtende. Det behandlede materiale vil ikke bli påvirket utseendemessig av dette produktet. Fuger blir også vannavstøtende etter behandling. Perfekt til både innendørs og utendørs bruk TD Vannbasert impregnering egner seg ypperlig til innendørs og utendørsbruk. Den beskytter polert skifer, slipt kalkstein, betong, teracotta, porselenato og klinker. Den passer også for absorberende, og uglaserte, keramikk- og porselensfliser. Bruk av middelet Overflaten som skal behandles skal være helt ren og tørr. Hvis materiale er fuktig vil det bli en ujevn behandling som fører til lite eller ingen virkning av produktet. TD Vannbasert impregnering skal påføres jevnt og rikelig med en pensel eller rull. På polerte overflater sikres jevn fordeling ved å påføre produktet flere ganger. Ikke la produktrester tørke på overflaten. Det anbefales å gjennomføre impregnering to ganger. Behandling kan gjentas når det ikke lenger synes våte flekker på overflaten (2-8 timer). Den behandlede overflaten skal ikke utsettes for vann eller annen fuktighet før 24 timer. Til daglig renhold anbefaler vi TD Vask & Pleie etter impregnering. Behandlingsvarighet varierer, men er kjent for å være drøy. Oppholdsrom: 10-15 år. Bad/kjøkken: 1-2 år. NB! På marmor og kalkholdige overflater som er syreømfintlige må produktet testes før bruk. På grunn av den lave pH-verdien kan marmor og kalkholdige overflater få skader. TD Vannbasert impregnering må ikke brukes på polert marmor.

kr 449,00

TD MARMOR OG NATURSTEIN IMPREGNERING NATUREL 1LTR

TD Marmor og Natursteinsimpregnering er et impregneringsmiddel som inneholder oljeavvisende stoffer på silikonbasis. Middelet inneholder løsemidler og er klar til bruk. Dette brukes til alle typer naturstein, også polert marmor. Produktet kan med fordel brukes på ømfintlige overflater som betongstein. Beskytter mot olje, fett og vanngjennomtregning Med TD Marmor og Natursteinsimpregnering beskytter du overflaten mot olje-, fett- og vanngjennomtrengning. Det egner seg utmerket på overflater som vegg og gulv på kjøkken, bad, terrasser og lignende. Ved daglig rengjøring anbefales TD Vask og Pleie som den perfekte samarbeidspartner til TD Marmor og Natursteinsimpregnering. Bruk av middelet Overflaten som skal behandles skal være helt ren, tørr og flekkfri. Middelet fordeles jevnt utover med en pensel eller rulle. Middelet trekker vanligvis raskt inn. Polert marmor eller andre svakt sugende overflater behandles flere ganger etter 30 minutter (hvis overflaten har tørket). Det er viktig at et eventuelt overskudd blir tørket av raskt med en lofri klut. Vi anbefaler at du gjentar behandlingen innen 24 timer. Overflatene skal ikke utsettes for fuktighet før etter 48 timer. Luft godt etter behandling, og produktet skal ikke påføres i direkte sollys, eller ved temperaturer under 5 C eller over 25 C. 1 liter med TD Marmor og natursteinsimpregnering rekker til 8-12 m2. TD Marmor og Natursteinsimpregnering skal ikke brukes på glaserte-, andre løsemiddelmottaklige overflater, glass, eller overflater som kan ligne dette.

kr 449,00

TD IMPREGNERING OG FARGE FORDYPER 1 LTR

TD Impregnering og Fargefordyper fremhever den naturlige fargen og strukturen i overflatene. Overflatene får en sterkere og friskere farge, og ser nesten våte ut etter behandling. Impregneringen er uten glans, som gjør at behandlet overflate vedvarer sin opprinnelige farge og stil. Impregneringen trekker inn i overflatene og gjør de vannavisende. Den er vannavisende virkningen motvirker forurensning, og gjør også rengjøring lettere. Passer til både inne- og utendørs bruk. TD Impregnering og Fargefordyper er egnet til sugende og porøse natursteiner som granitt, gneis, profyr, marmor, kalkstein, skifer og betongstein. Det egner seg godt til både innendørs og utendørs bruk. Middelet er selvoppløselig. Bruk av impregneringsmiddelet Glass, polerte overflater,tre og lakkede overflater eller andre mottakelige materialer skal beskyttes mot sprut ved behandling. Produktet skal ikke påføres i direkte sollys, eller ved temperatur under 5 C eller over 25 C. Ved bruk av TD Impregnering og Fargefordyper er det viktig at overflaten er ren, flekkfri og fullstendig tørr. På finslipte overflater påføres kun et tynt lag, og på overflater som er mer porøse kan det påføres et ekstra lag. Ved tvil testes middelet først på et diskret sted. Produktet skal påføres med en ren rulle eller pensel. La produktet trekke inn. På svakt sugende overflater som er "mette" kan det oppstå glans. Om overflaten blir blank kan du påføre impregnering en gang til, og tørke av. Tørketiden er på ca 30 minutter. Til daglig rengjøring anbefales TD Vask og Pleie. Polert marmor, klinker, finstengods og lignende skal ikke behandles med dette produktet. Ved behov for impregnering av natur- og betongsteiner anbefaler vi TD Marmor og Natursteinsimpregnering.

kr 379,00

TD DUSJ OG BAD 1 LTR

Med TD Dusj og Bad får du et produkt som passer til alle dine behov på badet. Det kan enkelt fjerne fett, kalk og såperester. Middelet brukes til rengjøring og vedlikehold av keramikk, fliser, fuger, krom, glass og plast. Det skal ikke brukes på syreømfintlige overflater, som polert marmor og naturstein. Perfekt til alle standard dusj og bad TD Dusj og Bad egner seg godt til regelmessig vedlikeholdsrengjøring på badet, WC og dusjen. Det har en behagelig lukt og etterlater ingen rester etter avskylling. For å oppnå best mulig resultat skal middelet virke i 2-3 minutter. Middelet påføres overflaten som skal rengjøres med en svamp eller klut. Ved vanskelige flekker og avleiringer, bør behandlingen gjentas. Om nødvendig kan du også ta i bruk børste.

kr 229,00

TD UGLASSERT OG GLASSERT 1 LTR

TD Uglaserte og glaserte overflater TD Uglaserte og glaserte overflater rengjør og fjerner olje, fettbelegg, gummi- og skoavtrykk eller andre vanskelige flekker på alle typer glaserte og uglaserte fliser, treverk, laminerte benkeplater, børstet stål og oljede teakprodukter. Blandingsforholdet vil variere Produktet blandes ut forskjellig etter behov. Ved rengjøring av fliser vil blandingsforholdet være 1:10 eller sterkere. Her skal det virke i 10-20 minutter. På laminerte benkeplater blandes middelet 1:3 eller sterkere, med virketid 2-4 minutter. Børstet stål skal middelet blandes 1:7 eller sterkere. Ved rengjøring av trykkimpregnerte, oljede terrassegulv og annet treverk eller oljede teak-produkter er blandingsforholdet 1:4 eller sterkere, etter skylling nøytraliseres treverket med TD Dusj & Bad. Ved bruk av TD Uglaserte og glaserte overflater skal alltid overflatene vaskes og skylles av med rent vann. Produktet må ikke brukes på ubehandlede aluminiumsprofiler og polert marmor.

kr 229,00

TD UNIVERSAL RENS NATURSTEIN 1 LTR

TD Universal til naturstein er et løsemiddelholdig spesialrengjøringskonsentrat, og et syrefritt vaskemiddel. Middelet har en meget god oppløsnings- og rengjøringsevne, og skiller seg ut som et svært allsidig produkt. Dekker alle behov på marmor, natur- og betongstein. TD Universal til naturstein er ypperlig til alle slags utfordringer på marmor, natur- og betongstein. Det fjerner voks, olje, fett, lakk, tjære og steinpleiemidler på en grundig og enkel måte, og løser dermed mange behov på en gang. Riktig bruk av produktet Før bruk er det viktig å riste flasken, og deretter påføre middelet ufortynnet på tørr overflate. La det virke i 5 til 15 minutter, og vask så godt av med mye rent vann (ca. 1-2 del pr. m2). Ved mye skitt gjentas behandlingen på tørr overflate. Etter bruk anbefales våre impregneringsprodukter - TD Marmor og natursteinsimpregnering, TD Impregnering og fargefordyper eller TD Vannbasert Impregnering. Til daglig renhold anbefales TD Vask og Pleie. Dette produktet skal ikke brukes på gummi, akrylglass, maling eller lakkerte overflater.

kr 279,00

TD VASK OG PLEIE 1 LTR

TD Vask & Pleie er et rengjørings- og pleiemiddel som passer til til alle type overflater. Produktet er et voksfritt konsentrat som er meget effektivt og rengjør uten å etterlate noe belegg. Rengjøringsmiddelet er mildt, med en kombinasjon av naturlige syntetiske rengjøringsstoffer som garanterer grundig rengjøring. Rengjør effektivt alle typer overflater TD Vask og Pleie egner seg til alle vannfaste overflater. Produktets egenskaper fungerer også optimalt på lakkerte overflater, kunst-stoffer, parkett og lignende. En får også gode resultater på blanke overflater som speil og vinduer. På disse overflatene bør det brukes nal eller tørkes etter vask. Varer lenger Produktet er meget drøy i bruk. Blandingsforholdet er 1 kork TD Vask og Pleie, med alt fra 15 ml til 7 liter vann avhengig av formål.

kr 189,00

TD JORDSLAG OG SOPPFJERNER 1 LTR

TD Jordslag- og soppfjerner Det kan være utfordrende å fjerne jordslag og sopp når en først har fått det på markisen, båtkalesjen, eller muren. Vi har produktet som er tilpasset akkurat dette. Med TD Jordslag- og Soppfjerner fjernes jordslag og sopp på fargeekte stoffer (markiser og båtkalesjer), mur, betong, naturstein og andre mineralbelegg. TD Jordslag- og Soppfjerner fjerner sorte flekker i silikon- og sementfuger. Desinfiserende egenskaper TD Jordslag- og Soppfjerner er et hypoklorittholdig spesialrengjøringsmiddel med et bredt virkningsspekter innenfor rengjøring og desinfisering. Produktet virker desinfiserende. Før bruk av dette produktet på silikon -og sementfuger innendørs anbefales det imidlertid at overflaten rengjøres, og skylles godt. Her er TD Dusj & Bad et godt alternativ. Bruk av middelet Middelet skal brukes konsentrert. Det sprøytes på med en avstand på 15 cm, og virker i 10 minutter. Ved større angrepne steder skal behandling gjentas etter 10 minutter. Deretter skal det vaskes med kaldt vann, og en hard svamp eller skurebørste. Markiser og båtkalesjer skal fuktes før behandling. TD Jordslag og Soppleie må ikke brukes på silketrykte dekorfliser. Tekstiler som ikke er fargeekte blekes om det blir behandlet med dette. Unngå sprøyting på planter, tekstiler, metaller, emalje o.l. Hvis dette skjer, må middelet vaskes av umiddelbart. TD Jordslag og soppleie må ikke blandes med andre produkter.

kr 189,00

TD ALGEFJERNER 1 LTR

TD Algefjerner TD Algefjerner er et rengjøringsmiddel som fjerner sopp-, mose- og algedannelser på takstein, beleggningsstein og gravsteiner. Det fjerner også sopp-, mose-, og algedannelser på takpapp, terrasser, trapper, mur, stein og tre. Med TD Algefjerner blir rengjøring av overflater utendørs lett og problemfri. Middelet har også en forebyggende effekt. Et universalt, og selvvirkende rengjøringsmiddel Dette unike produktet er et selvvirkende middel som gjør overflatene lyse og rene. Dette gjør at den opprinnelige fargen kommer frem. Middelet er uten klor og syrer. Hvordan bruke produktet TD Algefjerner er et universalt konsentrat, som fortynnes med vann 1:5 eller sterkere. Middelet bør minst virke i ett døgn før det eventuelt spyles bort. Kommer det regn eller annen fuktighet før dette, bør behandlingen gjentas. Kommer det derimot reng etter ett døgn behøver man ikke skylle eller behandle på nytt. Ved fjerning av mose bør noe av mosen børstes bort før behandling, middelet skal virke til mosen gulner før det spyles bort. Behandling skal ikke skje i sterkt solskinn. Anbefalt til Zanda Takstein.

kr 259,00